Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

HAVU, Aava - Unisex rannekello (42mm)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ilmainen lahjapaketointi

1 tuotetta varastossa.
199,90 €
Toimitus 1-5 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

HAVU Aava Unisex rannekello (42mm)

Malli: Aava
Koneisto: Sveitsiläinen Ronda 763 -kvartsikoneisto
Kellotaulun leveys: 42 mm
Kellotaulun väri: Visakoivu
Ranneke: Pähkinäpuu
Rannekkeen koko: 20 mm
Vesitiiviys: 5 ATM
Naarmuuntumaton safiirilasi 

KELLOTAULU SUOMALAISESTA VISAKOIVUSTA 

Tämän ihastuttavan unisex-mallin kellotaulu on valmistettu suomessa kasvaneesta, arvokkaasta visakoivusta. Visakoivu on harvinainen, Skandinaviassa luontaisesti kasvava puulaji, jonka tunnistaa sen uniikista ulkonäöstä. Vuosirenkaat aaltoilevat hienosti vaalealla pinnalla ja puun sisälle jäänyt kuori viimeistelee kuvioinnin kauniin ruskeilla juovilla ja täplillä. Voimme todeta ylpeinä, että jokainen Aava-kello on yksilö - aivan kuten jokainen meistä. Kotimaan metsien antien hyödyntäminen on mielestämme merkityksellistä - maailmaa ei voi muuttaa päivässä, mutta jokainen luontoystävällinen valinta on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Aava ranteessasi sinäkin olet osa suomalaista luontoa. 


OULULAINEN DESIGN, SVEITSILÄINEN KONEISTO

Aava on pitkän suunnitteluprosessin huoliteltu tuotos. Hillittyyn designiin haettiin luonnonläheistä värimaailmaa ja hiukan kontrastisuutta. Pähkinäpuun suklaanruskeus, sekä visakoivun vaaleat värit toistuvat luonnostaan metsissä. Kellotaulun ja rannekkeen lisäksi rannetta vasten nojaava tausta on puuta, mikä on valtava etu kellon käytössä, sillä puu tuntuu pehmeältä ja kevyeltä iholla. Valitsimme upeaan designiimme ensiluokkaiset materiaalit. Pähkinäpuu on arvostettu ja kestävä puumateriaali, jota on helppo työstää, minkä lisäksi se on kuvioltaan kaunis - siispä se sopii kelloon erinomaisesti. Aavassa on laadukas sveitsiläinen Ronda 763 -kvartsikoneisto, jossa on erittäin tarkka käynti. Rannekkeen ensimmäiset palat ovat metallia, joten Aava kestää erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä. 


MARKKINOIDEN TYYLIKKÄIN ARKIKELLO

Halusimme tuoda markkinoille tyylikkään ja luonnonläheisen käyttökellon, joka viimeistelee minkä tahansa asuyhdistelmän tilanteessa kuin tilanteessa. Valitse itsellesi mieluinen malli kahdesta koosta - 38 mm kellotaulu on sirompi, kun taas 42 mm sopii lähes jokaiseen ranteeseen. Kumman tahansa valitset, takaamme, että Aava yllättää sinut miellyttävän kevyellä, mutta jämäkällä tuntumallaan. Aava on laadukkaista materiaaleista valmistettu puinen rannekello, joka sopii jokaiselle. Paketissa tulee mukana työkalu rannekkeen lyhentämistä varten. Rannekkeen säätö sopivan mittaiseksi on helppoa tästä linkistä löytyvän ohjevideon avulla.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 10046

ALE-tuotteet