Ostoskori

HAVU WATCHES on rantautunut Turkuun!

HAVU WATCHES on rantautunut Turkuun!

On ilo ja kunnia olla ensimmäinen Havu-kellojen jälleenmyyjä Turussa!

On ilo ja kunnia olla ensimmäinen Havu-kellojen jälleenmyyjä Turussa! Tätä on suunniteltu jo kauan ja siksi olen niin innoissani tätä nyt kertomassa kaikille, että vihdoin meiltäkin voi ostaa puisia kelloja. 

Hieman HAVUsta:


Olemme oululainen, kahden veljeksen perustama perheyritys, joka halusi tuoda Suomen markkinoille tyylikkäimmät puiset rannekellot, joita käytämme mielellämme itsekin. Tänä päivänä saamme olla ylpeitä siitä, että onnistuimme missiossamme ja nyt myös Sinä pääset käyttämään upeita, puisia Havu-rannekelloja. 


Laadukkaita tuotteita

Kellomme valmistetaan yhteistyökumppanillamme Kiinassa. Olemme valikoineet kumppaniksemme yrityksen, joka valmistaa kellot laadukkaasti ja pitkän linjan ammattitaidolla. Teemme jatkuvaa yhteistyötä kehittääksemme tuotteistamme entistä parempia. Meillä on myös tarkka laadunvalvonta toimistollamme Oulussa, josta lähetämme kellot päivittäin. 


Yksilöllisiä puusta valmistettuja tuotteita

Meille on tärkeää hoitaa asiat selkeästi ja läpinäkyvästi, se on niin Sinun kuin meidänkin etu. Kelloissa käytetään erilaisia puulajeja ympäri maailmaa. Kun kellon raaka-aineena käytetään puuta, luonto huolehtii siitä, että jokainen kellomme on yksilö, ja se tekee puisesta rannekellosta ainutlaatuisen. Yksikään myymämme kello ei ole täysin identtinen kuvassa näkyvän tuotteen tai muiden kellojen kanssa. Kellomme on käsitelty puuöljyllä, jotta ne kestävät paremmin aikaa sekä sääolosuhteita. Puu materiaalina takaa, että kello ei hiosta kesällä, eikä tunnu kylmältä talvella. Puu onkin käyttöominaisuuksiltaan vertaansa vailla. 


Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia. Teemme kaikkemme, että juuri sinun kellosi käyttökokemus on täydellinen. Ole siis yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tai toiveita tilaukseesi liittyen. Tarjoamme myös 50 päivän tyytyväisyystakuun tuotteillemme. Testaa ja palauta, jos et ole tyytyväinen.  


Suomalainen brändi

HAVU on suomalainen brändi ja on täysin suomalaisen perheyrityksen omistama. HAVU on tuotu markkinoille, jotta tyyli, asenne ja käyttömukavuus löytyisivät samasta kellosta. HAVU THE WOODEN WATCH on Kellon Lume Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Kellon Lume Oy omistaa www.havuwatches.com -verkkokaupan ja kaiken sivustolla olevan sisällön.  Haluamme kiittää Havua tästä yhteistyömahdollisuudesta ja toivittavasti yhteistyömme jatkuu pitkään. Verkkokauppamme valikoimiin on saatu jo muutamia HAVU kelloja, lisää on tulossa ja Myymälästä tottakai saatavilla vielä laajemmalla valikoimalla.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi